Petak, 26/04/2024., 09:12 | Prijavljen kao Gost | Status "Gost
Zarada na internetu, dobro došli... Gost

 Zarada na internetu - Dalex



~ Sadržaj ~
~ Kategorije ~
~ Pronadji ~
google.com, pub-8368689475633960, DIRECT, f08c47fec0942fa0

~ Promocija ~

~ IQ test ~

Niste ni svesni koliko znate. Uverite se sami!

IQ Srbija




~ Anketa ~
Oceni sajt:
Ukupno glasova: 79
Glavna » 2012 » Maj » 19 » PTC (PTR) strategija - I deo
14:21
PTC (PTR) strategija - I deo
Da bi neko bio uspešan u radu sa PTC sajtovima mora, pre svega, prilagoditi svoj način razmišljanja i shavatanja samom sistemu te vrste zarade. Pojmove Poslovi od kuće, Internet zarada, Kako zaraditi novac od kuće, itd., ne treba shvatiti kao brz i lak način zarade novca, već kao skup aktivnosti koje se moraju preduzeti kako bi se postigao cilj - zarada novca.

Kada je rad na PTC sajtovima u pitanju na prvom mestu se nalazi disciplina. Šta povezuje pojam disciplina i PTC sajtove? Odogovor na ovo pitanje je jednostavan - svakodnevno je potrebno pregledati reklame na PTC sajtovima. Na taj način, od obaveze koju ste prihvatili, vremenom Vam pregled reklama prelazi u naviku i Vi više ne shvatate to kao nešto što Vas opterećuje, već kao nešto što trebate rutinski uraditi svaki dan. Na taj način primetićete kako Vam se zarada na PTC sajtu koji posećujete svakim danom uvećava. Ukoliko još imate referale, znate da Vaš svakodnevni pregled odredjenog broja reklama predstavlja uslov za zaradu od njih. 95% zarade na PTC sajtovima dolazi od strane referala!

Referali su drugi uslov koji Vam je neophodan za uspeh. Potrebno je izgraditi mrežu svojih referala, najbolje po Vas - direktnih. Medjutim, ukoliko želite skratiti vreme potrebno za ostvarivanje zarade, tu su i iznajmljeni referali. Veoma bitan savet za njih je - nikada nemojte rizikovati više novca nego što možete sebi priuštiti da izgubite. Takodje, ukoliko promovišete PTC sajt na kom ostvarujete zaradu putem plaćenih oglasa, budite svesni i da oni ne mogu uvek doneti željene rezultate.

Promocija PTC sajta na kom ostvarujete zaradu je treći uslov za uspeh. Postoji više segmenata promocije svojih aktivnosti, a svi ti segmenti zbrani u jednu celinu Vam donose uspeh. Jedan od najboljih načina promocije je automatizacija procesa promocije. Pod automatizacijom procesa, u ovom slučaju, se podrazumeva da stalno morate biti u kontaktu sa svojim referalima, kao i sa osobama koje to mogu biti. Najllakši način je slanje e-mail poruka tim osobama, a ovaj način u internet marketingu je poznat pod nazivom E-mail marketing. Alat neophodan za ovu vrstu promocije je Autoresponder. Sa autoresponderom uspevate uštedeti znatno vreme za kontakt sa drugim osobama putem e-mail poruka, jer jednu poruku možete poslati na više e-adresa odjednom i dobiti povratnu informaciju. Takodje na taj način stvarate svoju majling listu trenutnih i potencjalnih referala. Autoresponderi  uglavnom nisu besplatni. Medjutim, zahvaljujući i tome što pažljivo čitate ovaj tekst, imate mogućnost korišćenja jednog besplatnog autorespondera - List Wire.  Pored autorespondera, za promociju uvek treba iskoristiti sajtove koji Vam omogućavaju besplatno oglašavanje. Najčešći oblik sajtova su Surf sajtovi, koji, uglavnom, nude razmenu 1:1, odnosno za jednu pregledanu reklamu dobijate jednog posetioca za Vašu reklamu. No, takvi sajtovi zahtevaju više vremena za posetu nekog sajta, jer pregled je, najčešće, uslovljen ostankom na stranici 20-ak sekundi. Znači, za pregled Vašereklame od strane 100 oosoba, Vi morate pregledati 100 reklama, a to znači utrošenih 2000 sekundi, ili 33 minuta i nešto, plus vreme potrebno da se sajt otvori i učita još 10-ak sekudi, a to je već 50 minuta. Da li možete priuštiti toliko vremena da izdvojite? Mnogo lakši način su sajtovi čija se aktivnost zasniva na E-mail marketingu ili nekom sličnom obliku marketinga. Njihova prednost se ogleda u tome da možete istovremeno otvoriti više E-mail poruka, i na taj način odjednom zaraditi više posetilaca za Vaš sajt. I još jedan predlog pre nego počnete sa primenom ovog oblika marketinga. Otvorite jedan g-mail nalog isključivo u tu svrhu, i sa njim se registrujte na te sajtove. Na taj način biće Vam mnogo lakše da pratite e-mail poruke koje dobijate. Ovde možete naći nekoliko sajtova koji Vam omogućuju besplatno reklamiranje. Reklamni sajtovi koje bih Vam preporučio su:
Probajte i videćete kako broj poseta Vašeg sajta i broj referala se uvećava.
Kategorija: Svašta nešto | Pregleda: 892 | Dodao: Dalex | Tagovi: novac, internet, taktika, zaraditi, kako, Marketing, strategija, zarada, promocija | Rejting: 5.0/1
Samo registrovani korisnici mogu dodati komentar.
[ Registracija | Prijava ]
~ Podeli sa svima ~
~ Info-pult ~
~ Promocija ~
bet-at-home.com
~ Promocija ~
~ Kalendar ~
«  Maj 2012  »
NePoUtSrČePeSu
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031