Petak, 29/09/2023., 06:40 | Prijavljen kao Gost | Status "Gost
Zarada na internetu, dobro došli... Gost

 Zarada na internetu - Dalex~ Sadržaj ~
~ Kategorije ~
~ Pronadji ~
google.com, pub-8368689475633960, DIRECT, f08c47fec0942fa0

~ Promocija ~

~ IQ test ~

Niste ni svesni koliko znate. Uverite se sami!

IQ Srbija
~ Anketa ~
Oceni sajt:
Ukupno glasova: 79
Glavna » Fajlovi » Razno

SC Net
25/07/2011, 12:14

SC Net je kompanija koja predstavlja udruženje potrošača i firmi partnera, okupljenih oko istog cilja - ostvarivanja zajedničkih interesa. Potrošači svoj interes ostvaruju putem popusta pri kupovini kod firmi partnera, a zauzvrat firme partneri dobijaju nove i redovne potrošače. SC Net pokriva teritorije svih Ex-Yu republika, kao i velikog broja evropskih zemalja, a članstvo u udruženju je potpuno besplatno. Kompletne informacije možette dobiti na samom sajtu (zvučna prezentacija i video tutorijali), ali i preko web konferencija koje se održavaju svako veče osim nedelje.

Kako funkcioniše SC Net iz ugla potrošača?

Nakon registracije, pri ulasku u Vašu WEB kancelariju na sajtu SCnet-a, na kartici "Generalije" potražite link "Kreiraj člansku kartu". Nakon klika na taj link SCnet će Vam poslati člansku karticu na e-mail naveden pri registraciji ili je možete direktno preuzeti klikom na "Preuzmite PDF". Člansku kartu isprintate, plastificirate je i nosite sa sobom. Kada u prostorijama neke firme koja se bavi odredjenom delatnošću, a gde ste i inače potrošač za Vaše potrebe (hrana, obuća, odeća, gorivo, telefon, nameštaj, razne zanatske usluge, bela tehnika, kozmetika, putovanja, itd.), uočite znak SCnet, to znači da tu imate odredjeni popust prilikom korišćenja usluga te firme. Kod plaćanja robe ili usluge na licu mesta plaćate celokupni iznos, pokažete Vašu SCnet člansku karticu i ovlašćeno lice te firme će evindetirati Vaš ID broj i iznos koji ste potrošili.

Firma će ugovoreni iznos popusta uplatiti na račun SCnet-a, a SCnet će na Vaš "Račun povrata novca" uplatiti 1% od iznosa Vaše kupovine, 4 x 0.5% će uplatiti na račune četiri osobe koje se u MLM mreži nalaze iznad Vas, 1% će zadržati za sebe, a ostatak će biti uplaćen na Vaš "Račun akumulacija". Navedene račune možete pronaći u Vašoj WEB kancelariji na kartici (tab-u) "Upiti".

Možda Vam se u prvom trenutku može učiniti da je 1% iznosa od Vaše svakodnevne kupovine isuviše mali, ali nemojte zaboraviti da svakodnevno trošite novac na raznorazne potrebe, tako da veoma brzo možete uvideti i značajnu uštedu na Vašem SCnet računu.

Ostatak popusta Vam se vraća kroz binarni matrični sistem uvećan i do 11 puta. U svakom slučaju, sa BESPLATNOM SCnet karticom uvek ostvarujete minimum 1% uštede na potrošen iznos kod firmi partnera kroz direktan povrat na Vaš SCnet račun. Pored toga, Vi u svakom slučaju nemate šta izgubiti jer je registracija potpuno BESPLATNA, nemate nikakvih obaveza prema SCnet-u, ne morate ništa kupovati, ni prodavati, ulagati..., jednostavno - besplatnom registracijom nemate nikakvih obaveza prema bilo kom.

Napominjem da OVO NIJE KUPOVINA PREKO INTERNETA, već obična svakodnevna kupovina u firmama partnerima i to u bilo kojoj državi u kojoj SCnet funkcioniše, a taj broj nije zanemarljiv. To znači da SCnet karticu možete koristiti u više država, a preko partnerskih firmi možete kupovati sve što Vam je potrebno, što ovom sistemu daje posebnost jer ne morate kupovati samo u odredjenoj prodavnici niti morate kupovati samo odredjene proizvode, već kupujete sve što ste i do sada kupovali u prostorijama firmi partnera, ali u ovom slučaju imate DIREKTAN POVRAT 1% utrošenog iznosa, a možete ostvariti i  zaradu preko sistema od ostatka popusta koji će Vam u izvesnom vremenskom periodu doneti ukupan povrat od 80%.

Na koji način ostvariti povrat do 80%?

U Vašem interesu je da ovaj sistem preporučujete prijateljima, poznanicima čak i nepoznatim osobama i uključite ih u SCnet.

Pored povrata od 1% koji ćete imati svakom kupovinom, od osoba koje ste uključili u SCnet imate 0.5% od svake njihove kupovine. Vaši direktni članovi su Vaša prva dubina i od svake njihove kupovine imate 0.5%. Kada Vaši članovi uključe nekog u SCnet, ti članovi postaju Vaša druga dubina i od njihove kupovine takodje imate 0.5% i tako zaključno sa četvrtom dubinom.

SCnet je ozbiljna firma koja za svoje firme partnere, npr., u Srbiji ima MTS (Mobilna telefonija Srbije - 10% popusta na telefonske račune i 20% na ADSL), NIS (Naftna industrija Srbije - 3% poopusta na sve vrste goriva), Lily drogerije (10% popusta na kompletan asortiman), itd. Slično je i sa ostalim Ex-YU državama, kao i sa izvesnim brojem evropskih zemalja.

Iskoristite mogućnost uštede pri kupovini, i pružite sebi priliku i da zaradite. Učlanite se BESPLATNO u SC Net klikom na baner ispod.SCNet zarada

Kategorija: Razno | Dodao: Dalex
Pregleda: 1082 | Preuzimanja: 0
~ Podeli sa svima ~
~ Promocija ~
bet-at-home.com
~ Promocija ~