Petak, 29/09/2023., 07:35 | Prijavljen kao Gost | Status "Gost
Zarada na internetu, dobro došli... Gost

 Zarada na internetu - Dalex~ Sadržaj ~
~ Kategorije ~
~ Pronadji ~
google.com, pub-8368689475633960, DIRECT, f08c47fec0942fa0

~ Promocija ~

~ IQ test ~

Niste ni svesni koliko znate. Uverite se sami!

IQ Srbija
~ Anketa ~
Oceni sajt:
Ukupno glasova: 79
Glavna » Fajlovi » Refback sistemi

Clix Sense matrica
21/03/2011, 12:10

Sajt postoji više od 4 godine, a sada je predstavio svoj novi izgled,  sa izvesnim poboljšanjima.  Na primer, Paypal je dodat kao procesor  i vreme plaćanja je skraćeno sa jednog meseca na 7 dana. Ovaj sajt ne prodaje i ne iznajmljuje preporuke.

Clix Sense je jedan od najpouzdanijih i najstarijih PTC sajtova. Dnevno za Standard članove ima zagarantovanu 1 reklamu (realno 4-5 i više) plaćenih po kliku do $0.02, a klik referala se plaća do $0.005. Minimum za isplatu je $10.

Medjutim, zarada na ovom sajtu se ostvaruje na drugi način - nadogradnjom naloga. Premium članstvo za godinu dana košta $15, što je mnogo niža cena u odnosu na ostale PTC sajtove. 
Šta se dobija nadogradnjom članstva?
Dobijaju se zagarantovane 4 reklame (realno 15-ak)  dnevno plaćenih od $0.001-$0.02, a svaka nadogradnja članstva od strane referala se plaća po $1, na osam nivoa!!! Uz to, za prvi nivo nadogradnje članstva Vaših referala dobijate $2.
Takodje, ima inovativni (u odnosu na ostale PTC sajtove) Clix Grid - polje 30x20 kvadratića, gde možete osvojiti do $5, Standard članovi iz 25 pokušaja, Premium 50.

Obzirom da je ovo pouzdan sajt koji postoji i isplaćuje članove već četiri godine, predlog je da se dobijanje zarade na ovom sajtu ubrza putem matrice uz uslov nadogradnje naloga na Premium članstvo, na sledeći način:
  • prvi u nizu je nosilac matrice i on dobija za nadogradnju naloga svakog člana po $1 na sedam nivoa, a za  referala na prvom nivou $2
  • drugi u nizu je referal nosioca matrice (prvi nivo) za kog on dobija $2 i koji angažuje referala za treći nivo
  • treći nivo referala angažuje referala za četvrti nivo, četvrti petog, itd., do osmog nivoa referala u odnosu na nosioca matrice
Nosilac matrice nakon popunjavanja svih osam nivoa referala i uz njihovu nadogradnju naloga obavlja isplatu  svom direktnom referalu (drugi nivo) i to po sledećem redosledu:
  • drugi u nizu (direktni referal nosioca matrice - prvi nivo) - $1
  • za drugi i treći nivo - $1
  • za četvrti i peti nivo - $1
  • za šesti i sedmi nivo - $1.
Nosilac matrice, takodje, isplaćuje $1 osmom nivou referala.

Iz priloženog se može videti da direktni referal nosioca matrice nakon popunjavanja svih osam nivoa referala nosioca matrice i njihove nadogradnje naloga na Premium članstvo, dobija isplatu od $5 od nosioca matrice, nezavisno od njegove sopstvene zarade od ostalih nivoa referala, koja ostaje njemu ukoliko ne želi primenjivati matrični sistem dalje. Ukoliko ne želi nastavljati matrični sistem direktni referal nosioca matrice je zaradio $12, $4 od isplate nosioca matrice i $8 od nadogradnje naloga ostalih nivoa. Tabela zarada, nakon popunjavanja svih osam nivoa, izgleda ovako:

ClixSense matrica


Na PTC sajt ClixSense možete se registrovati klikom na baner ispod:Nakon registracije preko ponudjenog banera i nadogradnje naloga na Premium članstvo, ukoliko se želite priključiti na ovaj sisem matrice, pošaljite e-mail nosiocu matrice, odnosno administratoru ovog sajta klikom na opciju Kontakt u kategoriji Sadržaj.

*Napomene:
  • Pravo učešća u ClixSense matrici imaju isključivo članovi sajta koji svoje lično angažovanje i angažovanje referala potvrdjuju slanjem Print Screen-a nosiocu matrice na e-mail.
  • Isplate se vrše isključivo putem internet procesora Alert Pay. Ukoliko nemate nalog na tom internet procesoru možete ga besplatno otvoriti prateći uputstva na sledećem linku:                           
Kategorija: Refback sistemi | Dodao: Dalex
Pregleda: 1694 | Preuzimanja: 0
~ Podeli sa svima ~
~ Promocija ~
bet-at-home.com
~ Promocija ~